Sunday 29 November 2009

Ai, dom'le, curaj sa recunoşti că eşti pesedist!


pesedíst, pesedişti, s.m. Persoană care votează PSD.

Există două situaţii în care o persoană votează PSD şi nu poate fi considerată pesedistă:
-         contracandidatul PSD e Vadim, Becali sau ceva similar
-         incapacitate mentală temporară

Ar trebui să mergem până la extremele disonanţei cognitive pentru a ne convinge că Traian Băsescu este o variantă similară cu Vadim sau Becali. Nu am întâlnit încă un asemenea exemplar, dar n-ar fi exclus să existe.

În schimb, avem de-a face cu o sumedenie de cazuri în care un individ, votant anti-PSD în mod normal, se aruncă într-o mare de explicaţii cu privire la noul său mod de vot. Băsescu nu e "de dreapta", Elena Udrea e o fufă al cărei singur merit e prestaţia de tip Lewinsky, guvernul Boc e cel mai slab guvern de după '90, şi unde mai pui că Boc e şi mic de statură etc

După mintea mea, ce latră ca un câine, dă din coadă ca un câine, s-a născut în Anul Câinelui şi e alcătuit din atomi de carbon-câine, nu miaună prea des. Dacă votezi cu PSD şi nu te duci până într-acolo încât să susţii că Băsescu e un alt fel de Vadim, eşti pesedist.

Votaţi cu cine vreţi în turul II, dar nu pretindeţi că în afundul negurii esenţei sufletului aveţi bunici liberali dacă puneţi ştampila pe Mircea Geoană. Asumaţi-vă votul pentru PSD, cu tot cu istoria recentă cu care acest partid vine la pachet.

1 comment:

gicuta13 said...

si cand te gandesti ca PSD-ul a fost la guvernare aproape din orice unghi si pozitie ...

oare acei mogulasi de Carpati din spatele "noului" PSD sunt complet dezintesati pe fondul unei crize finaciare ... totusi ei doresc binele romanului de rand ca doara ei de cand se stiu au fost filantropi si educati plus ca partea finaciara nici nu i-a interesat vreodata