Wednesday 25 November 2009

Basca Patriarhului



20% dintre români au votat Crin Antonescu în primul tur. În lipsa altor studii, un grup de cercetători laponi arată că în jur de 2/3 dintre aceştia vor vota Geoană în turul doi.

Conform grupului de cercetători, prezumtiva rotaţie la putere va aduce multiple beneficii României, beneficii dintre care enumerăm:

  1. Personaje incompetente şi detestabile precum Elena Udrea şi Monica Ridzi nu vor mai ocupa funcţii de stat, lăsând această ocupaţie pe seama personajelor incompetente şi detestabile din coaliţia PNL-PSD.
  2. Clica de afacerişti veroşi şi servili din tagma Căşuneanu-Cocoş va îşi va primi dreapta pedeapsă pentru atentatul la hemoglobina poporului român şi va fi obligată să-şi reorienteze servilismul şi şpăgile către noua conducere.
  3. Dezorganizarea activităţilor economice, perpetuată de regimul Băsescu, prin care în România coexistă simultan, în profund antagonism, diverse mafii roşii sau portocalii, va înceta prin readucerea tuturor grupurilor de interese sub un singur drapel, întocmai ca sub ultimul regim naţional (2000-2004).
  4. Hărţuirea diverşilor patrioţi care şi-au servit ţara sub semnătură înainte de 1989 va înceta. Cu toate că Parlamentul României a încercat prin toate puterile să oprească abuzurile, regimul autoritar Băsescu a reuşit sa provoace un disconfort însemnat celor care au luptat pentru binele ţării.
  5. Emisiunea Naşul se suspendă pe timp nedefinit, ca retribuţie pentru obedienţa greţoasă de care au dat dovadă autorii emisiunii, în totală contradicţie cu obiectivitatea şi profesionalismul demonstrate de repere morale precum Mircea Badea, Valentin Stan, Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Sorin Roşca-Stănescu. Într-o perioadă în care media aservite preşedintelui ameninţau să depăşească uneori 5% ca pondere, aceşti oameni şi-au făcut cu prisosinţă datoria (uneori rezistând cu o remuneraţie la limita supravieţuirii).
  6. Ieşirile rasiste sau misogine, înjurăturile printre dinţi şi alte asemenea bădărănii la care am fost supuşi în ultimii ani din partea celui mai înalt for de conducere vor înceta (să mai fie făcute publice, N.R.). Presa va avea grijă să nu mai monitorizeze informaţii despre stări de nervozitate fireşti în viaţa plină de stres a oamenilor de stat, precum cele ale d-lui Geoană.
De asemenea, hăhăielile ubicue şi penibile ale celui care a dispus timp de 5 ani de soarta ţării vor fi înlocuite de un discurs plin, ce-i drept, de  demagogie, banalităţi şi locuri comune, dar rostit pe o voce caldă, omenească.
  1. Dictatura incompetentă a tiranului Băsescu (care, în mod ruşinos pentru un dictator, a sfârşit prin a avea Parlamentul, Justiţia şi Presa împotrivă) va fi înlocuită de o dictatură calmă, civilizată şi competentă, întocmai ca în perioada regimului naţional 2000-2004, de care românii şi-ar aduce aminte, dacă ar avea cu ce, cu plăcere.
  2. Statul român îşi va retrage imediat trupele din Afganistan şi Irak, dintr-un război care nu este al nostru, al membrilor NATO şi aliaţilor SUA.
  3. Gabriel Liiceanu, HR Patapievici, Mircea Mihăieş, TR Ungureanu şi alţi pseudo-intelectuali fripturişti ai lui Traian Băsescu vor fi declaraţi personae non grata, iar împotriva lor se va deschide un proces de înaltă trădare. Apărarea lotului va fi asigurată de dl Gâdea, deoarece nu toată lumea înţelege cuvintele folosite de dl Patapievici.
  4. Orice subiect mai vechi de 3 zile va fi declarat în mod oficial ridicol sau derizoriu, deoarece este injust a impune memoriei colective o asemenea putere de concentrare. Aceasta priveşte mineriadele, revoluţia, mătuşa Tamara, şpăgile de stat sau alte evenimente din trecutul îndepărtat care au distras în mod nefericit atenţia poporului nostru de la probleme presante, precum decolteul doamnei Udrea.
  5. În fine, prin alegerea noului preşedinte, liniştea publică nu va mai fi tulburată de atâtea certuri, disensiuni şi grozăvii precum în ultimii 5 ani. Cu un parlament, o presă, un guvern şi o justiţie practic pe aceleaşi poziţii, nimeni nu va putea să conteste lucrările Statului în vederea binelui general. După ce au fost 5 ani sfâşiaţi de lupte interne, românii vor purta în sfârşit aceeaşi bască.

Mulţumim celor pe care studiile superioare nu i-au împiedicat să fie orbiţi de patima pentru tiranie, şi s-au lăsat ghidaţi de forţa spirituală dintotdeauna a poporului român – veşnicia satelor înfundate în glod în care mujicii cu privirea tulbure pun de 20 de ani ştampila aşa cum trebuie.

Fie ca Tudor Chirilă şi preasfântul părinte patriarh Daniel să vegheze asupra alegerii candidatului nostru, Mircea şi să ne ajute să înlăturăm dictatura!

1 comment: